PARTNERS

Sinds de oprichting van de Fur Group in 1996, hebben onze partners met gelijke tred de (technische) ontwikkelingen op internet gevolgd en eigen gemaakt. Vanuit de basis - het ontwikkelen en realiseren van een website - heeft de Fur Group samenwerkingen met duurzame partners die in hun specialisatiedomein alle kennis en kunde in huis hebben om waarde toe te voegen aan de websites.

In bijna 20 jaar is ook gebleken, dat de partners alle disciplines hebben om een volledige invulling te geven aan (I)nternet, (C)ommunicatie en (T)echnologie.
De Fur Group kan deze diensten naadloos - en onder één noemer - aanbieden aan onze relaties. Om de veel gebruikte term maar te gebruiken: "one stop shop solution".
  Een partner van de Fur Group is in overleg met de (nieuwe) relatie het aanspreekpunt van het project en dus ook volledig verantwoordelijk voor de gemaakte afspraken en realisatie. Uiteraard hebben we het volledige vertrouwen in onze partners, we werken immers al jaren samen en tot volle tevredenheid van onze relaties.

Of het nu gaat om: grafisch ontwerp, open en beveiligde webrealisaties, webshops, (marketing)communicatie, search engine optimalization, webmarketing, advertising, inzet van Google AdWords, web analytics, mailservers, cloud, apps, enz., voor elke oplossing is een partner te vinden.
 
   

Oprichter van de Fur Group
Ace Group