FUR DATA

Nadat eind 1993 het internet werd vrijgegeven in Nederland, startte Fur Data in 1994 als één van de eerste bedrijven met het bouwen van zogenaamde homepages en later websites.

In de negentiger jaren heeft Fur Data zich ontwikkeld als een professionele websitebouwer, die op basis van de laatste technische ontwikkeling websites realiseert.
Er was niet alleen aandacht voor de voortschrijdende techniek, maar er werd ook naar de communicatiedoelstelling gekeken. Wat is internet, wat zijn de toepassingen en wat kan je en wil je ermee bereiken?

Midden jaren negentig is op initiatief van Fur Data de netwerkorganisatie Fur Group opgericht.
 
  Kennis
Met de ontwikkelde V.I.S.I.O.N.-strategie  (Vindbaarheid, Interesse, Snhelheid, Interactie, Originaliteit, Navigatie) in 1996 heeft Fur Data als eerste een duidelijke en systematische beschrijving gegeven van de eisen waaraan een website diende te voldoen.
Met dit concept heeft Fur Data ruim 200 websites gerealiseerd.

Disciplines
  In 2014 bestond Fur Data | Fur Group 20 jaar en nog altijd gaan we door met de werkzaamheden die we in 1994 zijn gestart. Het aanbod van producten is wel flink uitgebreid en onze ervaring is alleen maar groter geworden.

Maar ons primair werkveld is hetzelfde gebleven:
internet en communicatie.

Fur Data's motto: "Dienstverlenend en betrouwbaar"

Lees verder over de oprichter van de Fur Group.

Uw partner bij de Fur Group:

Fur Data

Fer Rozenberg [ directie ]

www.furdata.nl
Ace Group
Fur fotografie