ACE GROUP

Ace Group is een full-service internetbureau uit Katwijk met 18 jaar internetervaring

Wij ontwikkelen niet alleen websites en webshops, maar bouwen ook aan de relatie met onze opdrachtgevers. Wij zijn dan optimaal in staat om de weboplossing naadloos te laten aansluiten op de strategie van de opdrachtgever. Uitsluitend werken wij met kwaliteitsproducten van Microsoft (zoals Umbraco en nopCommerce), zodat we onze weboplossingen naar een hoger niveau tillen.

Voordat we met de opdracht starten, formuleren we een strategisch internetadvies. Na de lancering houdt het voor ons niet op en zetten wij onze expertise in op het gebied van online marketing (Google optimalisatie (SEO), online adverteren met Google AdWords, e-mailmarketing, social media, etc.), zodat uw website niet alleen meer bezoekersaantallen te verwerken krijgt, maar ook leidt tot hogere conversies. Deze werkwijze, een team van hoog opgeleide internetspecialisten en jarenlange ervaring vindt u alleen bij Ace Group.

Online marketing
Een mooie website zonder bezoekers slaat kant noch wal. Ace Group is gespecialiseerd in diverse vormen van online marketing met als doel om de kwalitatieve bezoekersaantallen op uw website te bevorderen.
Op basis van uw bedrijfsbedoelingen, de markt en de (online) concurrentie bepalen we welke vormen van online marketing geschikt zijn.
  Ace Group heeft veel ervaringen met:
  • Zoekmachine optimalisatie. Samen met de opdrachtgever stellen we een lijst met belangrijke zoektermen op en verwerken deze volgens de richtlijnen van Google in de website. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website hoge rankings behaalt.
     
  • Google AdWords. Is uw website nog niet goed vindbaar op de voor u belangrijke zoektermen? Dan is adverteren in Google AdWords dé ideale oplossing. Ace Group is Google AdWords Certified en met onze kennis en ervaring zetten wij advertentiecampagnes op en beheren die. Met zoekmachine optimalisatie duurt het weken tot maanden voordat de website hogere rankings behaalt; met AdWords staat uw website binnen een uur op de eerste pagina van Google.
     
  • E-mailmarketing. Dankzij de opmars van smartphones en tablets zijn digitale nieuwsbrieven weer van grote waarde. Belangrijk is er rekening mee te houden, dat mensen veel e-mail ontvangen. Ace Group begeleidt u hierin. Wij ontwikkelen koppelingen met de website/webshop, verzorgen de nieuwsbrief en monitoren de resultaten.
 
  • Social media. Facebook, LinkedIn, Twitter. Allemaal namen van social media websites, maar hoe moet u hiermee omgaan? Ace Group maakt u wegwijs en helpt u op weg om met social media de conversatie met uw (potentiële) klanten aan te gaan. Bovenstaande vormen van online marketing zijn het meest bekend. Ook helpt Ace Group u graag bij minder bekende vormen als affiliate marketing en remarketing.
Alles is meetbaar
Elke vorm van online marketing is meetbaar. Vrijwel elke klik is inzichtelijk. Op deze manier is exact na te gaan wat de prestaties van verschillende online marketing vormen zijn. Het geeft u handvatten om te bepalen wat wel en wat niet rendabel voor u is. Bent u op zoek naar een betrouwbare online marketing partner? Neem dan snel contact op met Ace Group.

Uw partner bij de Fur Group:

Ace Group

Jaap van Duijn [ directie ]

www.acegroup.nl


Ace Group is Google Partner

Ace Group | Google Partner

Partners
Fur Data