In 2014 viert Fur Data | Fur Group haar 20-jarig bestaan

Toen Internet in 1992 geïntroduceerd werd in Nederland begon Fur fotografie met het ontwikkelen van bedrijfswebsites

In 1993 kwam Fur fotografie met een eerste commerciële bedrijfswebsite.Internet en het world wide web waren toen nog niet bekend bij het grote publiek. Als één van de eerste experimenteerde Fur fotografie veel met de technische mogelijkheden. In deze pioniersfase zijn de bouwstenen gelegd voor de huidige schat aan kennis en expertise.
 
Fur fotografie ging gestaag door met de ontwikkeling. Vanaf 1994 kwamen er steeds meer klanten bij die een commerciële website wilden. Na de realisatie van diverse succesvolle websites werd in 1996 Fur Data opgericht, met als core-business het adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites voor het bedrijfsleven. Fur Data groeide voorspoedig en de klanten waren tevreden. Door mond-op-mond reclame bleef de orderportefeuille goed gevuld.
 
In 1996 moest er een keuze worden gemaakt. Om onze relaties goed te kunnen bedienen en om ons te blijven onderscheiden in de markt, hadden we veel meer vakmensen nodig. Het aannemen van personeel was één mogelijkheid. Een andere optie was samenwerking in een netwerkorganisatie van gelijkgestemden. We hebben gekozen voor deze laatste optie en dat resulteerde in de oprichting van de Fur Group. Hierdoor hebben we onze orderportefeuille kunnen vergroten, terwijl we wel dezelfde hoge kwaliteit blijven bieden. Alle partners van de Fur Group zijn immers ondernemingen die vakkennis hoog in het vaandel hebben staan!
 
In 2014 bestaat Fur Data | Fur Group 20 jaar en gaan we door met de werkzaamheden die we in 1994 zijn gestart. Ook al is het speelveld vele malen groten geworden, de boodschap en onze visie is hetzelfde gebleven: internet en communicatie.
 
Nieuws
De begeestering